Cormorà Joiers, una firma valenciana d'alta joieria artesanal, destinarà fins a un 3 % dels seus beneficis anuals a una ONG o projecte ecològic que triaran els seus clients a través de les xarxes socials, com Twitter i Facebook, i la pàgina web.

Esta empresa familiar fa el bot a internet i obri la seua web el dia 8 de setembre amb opció de consultar-la en castellà i en anglés. Amb motiu d'esta inauguració, Cormorà Joiers oferirà un 15 % de descompte als seus clients entre el 8 i el 13 de setembre. El seu objectiu és conquistar el mercat europeu i espanyol basant-se en els seus valors i filosofia, que busquen contribuir en la millorar la societat.

A pesar de la seua presència en la xarxa, Cormorà Joiers vol assegurar als seus clients una comunicació eficaç i de proximitat, un dels aspectes més importants per a ells en la seua relació amb el client, que també es materialitzarà en descomptes en el catàleg dels seus articles de joieria.

Amb motiu de la inauguració del seu web Cormorà Joiers, una empresa que dissenya i fa a mà el 60 % del seu catàleg, oferirà un 15% de descompte als seus clients entre el 8 i el 13 de setembre.

L'empresa valenciana recorda que si bé es tracta d'una firma d'alta joieria, es pretén arribar a tot tipus de públic.

A més, esta empresa oferix diamants embolicats en materials reciclables i «lliures de conflicte», ja que han superat el Procés Kimberley de l'ONU. Esta garantia assegura que els productes no han finançat guerres ni abusos contra els drets humans.

La marca llançarà un concurs perquè nous dissenyadors es donen a conéixer i aporten el seu valor diferencial a la firma.