La solidaritat i el suport a xiquets hospitalitzats i a les seues famílies seran els grans protagonistes de la Fira Solidària organitzada per la Casa Ronald McDonald de València, que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de novembre en l'Estadi de la Ceràmica de Vila-real.

Tres dies plens d'activitats per a xiquets i grans, l'objectiu dels quals és crear un espai de solidaritat que contribuïsca a impulsar les activitats de la Casa Ronald McDonald de València, que cada any allotja de manera totalment gratuïta a prop de 200 famílies que acompanyen als seus fills hospitalitzats.

L'accés a la Fira Solidária, que compta amb el suport de Ràdio Vila-real, el Villarreal Club de Futbol i el Restaurant El Basc, està obert a tots els públics i és gratuït. L'objectiu és gaudir amb tota la família d'un cap de setmana ple d'activitats i atraccions, entre les quals destaca una gran tómbola solidària amb desenes de regals.

El programa comença el divendres 15 a les 18 hores amb el Gran Xou de Ronald McDonald i inclou una exhibició de Ballet a càrrec de l'Escola de Dansa Giselle de Vila-real, un Gran Entrepà Monumental Solidari (donatiu de 5 euros amb beguda inclosa), una discomóvil solidària i la possibilitat de veure en acció al tallador de pernil Adrián Adsuara en un espai amenitzat per Globofiesta.

A partir de les 11 del matí i fins a les deu de la nit, la jornada del dissabte 16 ofereix animacions musicals, una paella monumental solidària (donatiu de 5 euros amb beguda inclosa), l'actuació del Nois Feliços, una desfilada de pentinats a càrrec d'Estilistes Glòria Miró i la discoteca Remember Solidària.

El diumenge 17 fins a les 8 de la vesprada, els assistents gaudiran, entre moltes altres activitats, del grup musical Nois Feliços, de l'Escola de Dansa Giselle de Vila-real i d'un taller de ball.

Inaugurada al febrer de 2013, la Casa Ronald McDonald de València, una de les quatre cases que té la Fundació Infantil Ronald McDonald a Espanya, allotja anualment de forma gratuïta més de 200 famílies que han hagut de desplaçar-se lluny de la seua residència habitual perquè els seus fills o filles reben tractament mèdic.