Caixa Popular i Golsmedia Sports han entregat a Cáritas 3.000 quilos d'aliments per a. la parròquia de Santa Rita de Paterna en una gala celebrada al teatre Antonio Ferrandis de la localitat de l'Horta . Per tercer any consecutiu, el passat 7 de setembre la cooperativa de crèdit valenciana i el periòdic digital van posar en marxa una campanya solidària a través de les xarxes socials gràcies a la qual els seguidors de GolsmediaSports i els aficionats a l'esport de la Comunitat Valenciana han convertit cadascun dels seus tuits amb l'etiqueta #GolSolidarioCaixaPopular en un quilo d'aliments.

Un any més la xifra aconseguida ha sigut tot un èxit gràcies als seguidors de Golsmedia.com, com així es va destacar durant el lliurament del xec a Cáritas Diocesana de València, en una cita que va reunir a més de 600 convidats i on es va premiar als millors esportistes de tota la Comunitat Valenciana.

Col·laboració

Golsmedia Sports i Caixa Popular han tornat a anar de la mà junts com en els últims anys per a impulsar esta campanya per a ajudar a les persones més desfavorides.

La web esportiva i l'entitat financera agraeixen als molts seguidors al futbol que han participat usant l'etiqueta #GolsolidarioCaixaPopular en les seues xarxes socials compartint els gols i el resultat final dels partits dels seus equips.