«Emprendemos contigo» és una iniciativa solidària impulsada per Mayte Carvajal dins del seu compromís amb els ODS 5 i 8 de Desenvolupament Sostenible. Mayte és mentora d’emprenedores, docent en escoles de negocis i consultora de recursos humans. La iniciativa ja va ser una relitat l’any passat 2020, l’anya del coronavirus. Ara, en esta segona edició de 2021, poden participar les emprenedores residents a Espanya que tinguen una idea o un negoci en marxa, i que la situació generada per la pandèmia els estiga dificultant tirar avant.

Fer realitat un somni

L’objectiu és ajudar a eixes dones que tenen un projecte empresarial o un negoci al seu cap a què es puga fer realitat malgrat les dificultats económiques existents a la situació actual.

Mentoritzat per Mayte Carvajal i per la fundadora i CEO de Womenalia María Gómez del Pozuelo, i al costat d’altres 13 emprenedores solidàries, la guanyadora rebrà un programa integral de suport a la seua emprenedoria que supera els 4.000 euros i que li ajudarà a que el negoci avance malgrat la situació pandèmica.

El termini per a presentar la candidatura conclou el 20 de setembre.