Caixa Popular valora la dona cuidadora i el seu paper amb Carolina Ferre i Nacho Coller

La trobada del programa «Verbos copulativos» es celebrarà el dijous 16 de novembre en el Teatre Auditori de Catarroja L’entitat bancaria reafirma amb este podcast el seu compromís amb el benestar físic i mental i amb la igualtat de gènere

Nacho Coller y Carolina Ferre

Nacho Coller y Carolina Ferre

Ricardo Soriano

L’entitat financera valenciana Caixa Popular presenta una nova edició del programa de podcasts sobre salut mental «Verbos Copulativos» conduït per la presentadora Carolina Ferre i el psicòleg Nacho Coller.

En esta ocasió, serà en format presencial obert al públic i tindrà com a convidades a Ana Mansergas, periodista de la Cadena SER, i Susana Puerto, psicòloga especialitzada en estimulació cognitiva en la tercera edat.

Es donaran cita dijous que ve 16 de novembre a les 10.30 hores en el TAC Teatre Auditori de Catarroja, per a compartir les seues reflexions sobre el paper de la dona cuidadora.

Esta responsabilitat assumida culturalment per les dones i que comprén no sols la criança dels fills, sinó també el suport emocional, la cura de les persones malaltes o majors o la gestió de les labors de casa, entre altres. A més, l’esdeveniment estarà amenitzat per la música en directe del cantant i compositor valencià Guillermo Martín.

Les invitacions a l’esdeveniment són gratuïtes fins a completar l’aforament. A través de la iniciativa «Verbos Copulativos», Caixa Popular aborda la problemàtica de la salut mental amb programes que tracten diferents aspectes com l’amor propi, la depressió o l’assetjament escolar i que es comparteixen en les principals plataformes d’àudio i xarxes socials.

La principal entitat financera valenciana segueix un model de banca social, solidària i de proximitat amb una cultura que promou la igualtat i el benestar físic i mental des de l’àmbit intern.