Lupa posa en escena a València Se´ns està quedant cos de postguerra en dues úniques funcions els dies 23 i 24 de gener. Diuen els que coneixen la companyia de teatre que els seus treballs sempre fan olor de fusta i artesania.

Se´ns està quedant cos de postguerra té molt d'ambdues coses. En escena una taula, una càmera de fotos i un mapa acompanyen a tres actors „Mertxe Aguilar, Pau Gregori i Sandra Sasera„ que parlen d'ells mateixos, de les seues penes i alegries, del lloc que ocupen en el món i del lluny que se senten d'arribar a ser allò que visualitzaven quan eren xicotets.

Una instal·lació fotogràfic-teatral que parla d'alguna cosa tan simple com el lluny-prop que vam aprendre de ben xicotets i que li va valdre a aquesta jove companyia valenciana una ajuda al desenvolupament del text per part de Culturarts.

«Se´ns està quedant cos de postguerra parla de la ciutat, de nosaltres i de la memòria espacial que conservem els que, pertanyem a aqueixa generació a la qual la crisi els va tallar qualsevol possibilitat d'evolucionar. Per dir-ho d'una forma senzilla anem cap arrere com els crancs», indiquen des de la companyia.

Una reflexió, la de la distància, que en la peça, Juan Antonio Cerezuela, artista plàstic, Sandra Sasera, fotògrafa, i Guadalupe Sáez, autora, han treballat des de diferents disciplines per a tractar d'acostar-nos a uns i a uns altres.

Se´ns està quedant cos de postguerra, que s'estrenava en 2015 dins dels graners de creació d'Espai Inestable, s'ha revisat per a la seua volta als escenaris en aquestes dues úniques funcions de la sala Ultramar que podran veure's dissabte i diumenege, 23 i 24 de gener, a les 20 hores.