El pianista Andrey Yaroshinsky oferirà demà, en el marc del projecte «MusaE», microrrecitals en el Museu Nacional de Ceràmiques i de les Arts Sumptuàries González Martí. Andrey Yaroshinsky és un pianista nascut a Ucraïna en 1986, graduat en el Conservatori Tchaikovsky de Moscou. A més, va ser finalista en el concurs Chopin de Varsòvia i guanyador en la Sommerakademie Mozarteum de Salzburg i en el Concurs Iturbi de València en 2010.

«MusaE» és una iniciativa del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport en col·laboració amb Acció Cultural Espanyola (AC/E), la Fundació Daniel & Nina Carasso i la Fundació Eutherpe, que busca unir els setze museus de titularitat estatal davall un mateix emblema: vincular les arts plàstiques amb la música, al mateix temps que impulsar les carreres dels jóvens músics i completar la seua formació a través de concerts i tallers en els espais dels Museus Estatals.

El projecte establix un pla d'activitats musicals que va començar al desembre i es desenvoluparà al llarg de dos anys. Els jóvens músics participants han sigut seleccionats per al projecte segons criteris de qualitat i excel·lència artística per la Fundació Eutherpe, i s'han programat un total de 80 concerts per a beneficiar al nombre més gran possible d'intèrprets i proporcionar una oferta més àmplia.