La Red de Teatros Alternativos i Teatro de lo Inestable cerquen voluntaris per a ajudar en l'organització de la trobada IETM Plenary Meeting, que tindrà lloc a València del 3 al 6 de novembre, dins del marc de la celebració Internacional Network for Contemporary Perfoming Arts (IETM). Estudiants, professionals i amants de les arts escèniques que tinguen un bon nivell d'anglès i espanyol «són benvinguts per a presentar-se», segons la organització.

Amb el lema Crossroads (Cruïlles) el plenari IETM reunirà a més de 700 professionals del sector de les arts escèniques arreu del món per a intercanviar idees de manera informal, construir relacions amb socis internacionals i comprometre's en una reflexió col·lectiva sobre temes actuals que afecten al sector de les arts escèniques. Co-organitzat per la Red de Teatros Alternativos i Teatro de lo Inestable, IETM València té com a finalitat posicionar estratègicament València i la Comunitat Valenciana com a model cultural d'arts escèniques a nivell local, nacional i internacional.

Certificat de treball

Els voluntaris hauran d'informar, tant als participants de l'acte com al públic assistent, a l'àrea de registre, a les sessions de contingut, als espectacles i a les activitats paral·leles. Així mateix, donaran suport a l'equip de producció durant el plenari i recopilaran dades de les sessions de contingut, entre altres responsabilitats. A canvi, els voluntaris tindran l'oportunitat única de conèixer més de 700 agents culturals internacionals especialitzats a les arts escèniques, seran partícips d'un «gran esdeveniment irrepetible a València» i podran participar a les sessions de contingut. A més, els voluntaris obtindran un certificat oficial per les activitats de treball realitzades.

El voluntariat IETM tindrà lloc del 31 d'octubre al 6 de novembre i l'horari variarà en funció de la disponibilitat: del 31 d'octubre a l'1 de novembre en un horari enmemmarcat entre les 10 i les 20 hores i del 2 al 6 de novembre entre les 08.30 i les 24 hores.