Levante-EMV, València

Edicions del Bullent ha publicat La Germanor del Camí, d´Enric Lluch, obra guanyadora del 26é Premi Enric Valor de narrativa juvenil. Es tracta d´una novel·la d´intriga amb elements històrics basada, en bona part, en uns fets reals viscuts per l´autor de la narració.

Un antic conegut de Joan intenta vendre-li unes antiguitats i després desapareix misteriosament. Com que és l´última persona que l´ha vist, Joan es veu embolicat en tota una trama en què participen famílies benestants, la policia, traficants d´estupefaents i tot un seguit de personatges que pertanyen a una organització gens escrupolosa a l´hora d´aconseguir els seus objectius: la Germanor del Camí. Demanar ajuda al bala del seu nebot Adrià i la seua amiga no sembla el més assenyat, però...

Enric Lluch (Algemesí, 1949) és llicenciat en Història per la Universitat de València. La seua activitat literària abasta, bàsicament, la narrativa infantil i juvenil. Ha estat guardonat, entre altres, amb el premi Samaruc al millor llibre valencià, el de la Crítica de l´Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, el Premi Barcanova, el Premi 10 Alfaguara-Voramar, etc.

És autor d´uns seixanta llibres de caràcter infantil o juvenil. La seua obra ha estat traduïda a totes les llengües de l´Estat i ha estat transcrita al sistema Braille. En Edicions del Bullent ha publicat El regne de Tentipotenti, L´inventor Xaveta i En quin cap cap?, premi de la Crítica de l´IIFV.