Casa Caridad València ja prepara el Nadal, un període en el que repartirà unes 7.000 racions de menjar, un 7 per cent més que l´any passat. L´ONG ha iniciat una campanya en xarxes socials on els usuaris compartiran els seus desitjos per al pròxim any, amb l´objectiu de sensibilitzar sobre la realitat amb la que es troben, i s´animarà als seguidors d´aquestes xarxes a oferir els seus.

«Desitge tenir una ocupació»; «Desitge tenir salut i que m´apleguen millor les coses»; «Que tots els que estén al carrer tinguen un sostre»; «Que tingam tots un bon futur»; «Que totes les famílies aconseguisquen reunir-se» són alguns dels desitjos que expressen els usuaris que recurriran als servicis de Casa Caridad durant el Nadal. L´objectiu d´aquesta acció és crear una «vertadera conciència» sobre la situació a la que s´enfronten aquestes persones i poder desmontar els prejudicis que els estigmatitzen.

Per al pròxim Nadal, l´entitat preveu que les seues atencions augmenten en un 6,5 %, amb 7.000 racions de menjar al llarg d´aquestos dies, segons ha informat en un comunicat. A més, es preveu més de 3.500 pernoctacions als seus albergs, un 6 % més que al 2016.