Agres acull el cap de setmana del 27 al 28 d'abril la setena edició del Festival de la Paraula, que enguany comptarà amb la participació de l'especialista en animació lectora i escriptora Anna Ballester, que impartirà un taller sobre poesia la vesprada del dissabte.

L'activitat, que se celebrarà a la granja escola Riera d'Agres, començarà dissabte a les 9 h amb el taller «L'art de reciclar contes contats, per trossets», a càrrec del narrador oral Ignasi Potrony. Al migdia, hi haurà l'espectacle de titelles «El rei Mides i les metamorfosis» amb el Ball de Sant Vito.

De vesprada, a més d'Anna Ballester, hi participaran Teresa Núñez, professora de cor a l'escola de música La Lira Carcaixentina, amb un taller de percussió corporal, i la banda Malícsia, amb qui «ballarem versos». La jornada finalitzarà amb la sessió «Contes a la Capella», impartida per la narradora Tània Muñoz.

El diumenge al matí tindrà lloc la «Festa Gastro-Folk de la paraula», amb contacontes i espectacles per a totes les edats en diferents zones de la granja de la mà de Núria Urioz, Santi Rovira, Ana Canet, Tània Muñoz, Eva Andújar i Andreu Galan, així com el photocall «Col i flor», que enguany té el número 7 com a temàtica, i un cercacontes amb Malícsia i músics espontanis.

Les inscripcions del festival es poden fer a la granja Riera d'Agres (Pda. La Fita, 10), enviant un correu electrònic a info@rieradeagres.com o telefonant al 660 745 313. El preu oscil·la entre els 20 i els 60 euros en el cas dels xiquets i xiquetes, i entre els 40 i els 95, en el dels adults. Hi ha possibilitat de reservar només per a un dia i també per al cap de setmana complet.