La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'El Verger, en col·laboració amb el Consell Cultural d'El Verger i la MACMA, han convocat els Premis Literaris El Verger 2020, que inclouen els XI Premis de Relat Curt Mestre Tomàs Espí i els IV Premis de Poesia Vicent Carrió.

Ambdues modalitats, Relat curt i Poesia, es classifiquen en tres categories: l'Adulta (majors de 18 anys), dotada amb 300 euros; la Local Adulta (majors de 18 anys i, a més, empadronats a El Verger), també amb 300, i la Juvenil (entre 8 i 17 anys), amb lots de llibres de la MACMA. El lliurament dels premis serà el divendres 19 de juny a les 19 h a la Torre dels Ducs de Medinaceli. Els guanyadors i les guanyadores seran obsequiats, a més, amb un trofeu.

Obres originals i inèdites

Les obres han de ser originals i inèdites, així com no premiades en altres certàmens, i han d'estar escrites en valencià. Es poden presentar de manera presencial, al mateix Ajuntament d'El Verger; per correu postal, a l'adreça del consistori, o electrònicament, enviant l'obra a l'adreça de correu-e info@premisliterariselverger.com. El termini finalitza el 3 d'abril a les 15 h.

Tots els textos s'hauran de presentar en format DIN A4, amb lletra Times New Roman de 12 pt i interlineat normal. Per a la modalitat de Relat curt, l'extensió mínima és de 300 paraules i la màxima, de 1.500, mentre que la de Poesia haurà de tenir entre 12 i 80 versos, amb un o més poemes. Les bases es poden consultar en la pàgina web www.premisliterariselverger.com, on els participants també poden descarregar la plantilla de Word de cada modalitat.