19 de septiembre de 2013
19.09.2013

Ensemble Col·legno homenatja amb un concert a l'Acadèmia de la Música Valenciana

18.09.2013 | 21:59

El diumenge 15 de setembre Ensemble Col·legno, baix a la direcció del seu titular Robert Ferrer i amb la participació de destacats solistes, va realitzar en la Sala Iturbi del Palau de la Música de València un concert homenatge a l'Acadèmia de la Música Valenciana. Es van interpretar obres de compositors valencians, moltes d'elles estrena absoluta, com B. Adam Ferrero, R. Loras, P. Climent, A. Gómez Schneekloth, J. Lázaro i A. López Artiga.
El concert va ser tot un èxit tant per l'assistència de públic com per la qualitat de les interpretacions de les obres incloses en el programa, i la presència de tots els compositors.
Ensemble Col·legno és un grup dedicat tant a la interpretació de música de repertori per a orquestra de cambra com especialment a la difusió i interpretació de l'obra de compositors valencians i de les noves creacions contemporànies per a ensemble. Des de la seua fundació en l'any 2006 està dirigit per Robert Ferrer.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.