El Teatre Rambal d'Utiel acollia recentment la clausura i lliurament de premis del XXXIII Concurs de Teatre per a Aficionats Ciutat d'Utiel amb el grup «Carafur i La Baranda» com a protagonista de la nit. El grup se'n va anar a Elx amb el Premi Rambal a la millor obra, dotat amb 3.000 euros, pel seu muntatge «Presas». A més, es va alçar amb els premis Rambal a millor escenografia, millor adreça per a Jose Luis Más, millor actriu principal per a Ángela Girona pel seu paper de Sor Pietat i els reconeixements a millor actriu i actor de repartiment per a Saray García en el seu paper de Charito i Paco Peralle pel seu paper de Don Martín.

El segon premi, valorat en 1800 euros, va anar per al grup «El Barracó» de Madrid per la seua obra «La pedra fosca». El Rambal al millor actor principal requeia en el protagonista d'aquesta obra, Carlos Manrique Sastre per la seua interpretació en el paper de Rafael. cal assenyalar que l'actor repetix per tercer any consecutiu premi en aquesta categoria.

Els Accésits a millor obra, dotats amb 500 €, van ser para» Culpable» de Suc de Teatre La Tarumba, «24-F» d'Almadrava Teatro, «Pobre Mamma» de Taules Teatro, «La llegenda del bandit» de la Garnacha Teatro, «Animals Nocturns» de Ayusteatro i «Hècuba» d'Aula de Teatre Clàssic Universitat d'Alacant.

Esta XXIII edició ha comptat amb la participació de 8 grups procedents de les províncies de València, Alacant, Madrid i La Rioja. El certamen arrancava el 21 d'octubre i finalitzava el passat 16 de desembre amb un gran acolliment per part del públic. La clausura va comptar amb el grup Perigallo Teatro que posava en escena l'obra «Espai disponible». El concurs, organitzat per l'Agrupació Escènica Enrique Rambal, és un dels referents dels concursos de teatre amateur en l'àmbit nacional i compta amb el patrocini de l'Ajuntament d'Utiel.