Dones supervivents de la violència de gènere van acudir el passat dissabte a la representació en el Palau dels Arts de València de l'obra «Âtman, el comiat», l'últim espectacle de la companyia valenciana de dansa contemporània Ananda Dansa, que reflexiona sobre les agressions masclistes i el maltractament.

Les Arts va posar a la disposició de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat les 350 entrades que té la sala d'aforament per a la sessió del dissabte 1 de febrer. La directora general de l'Institut dels Dones, Maria Such, va agraïr la invitació a un espectacle que permet visibilizar «l'eixida cap a davant, malgrat les dificultats, de tantes dones que escapen de la violència de gènere».

La representació s'ha produït en el Teatre Martín i Soler del Palau dels Arts. Es tracta d'un espectacle amb música en directe inspirat en cançons valencianes i que reflexiona sobre el maltractament.

Com indica la directora de l'Institut Valencià dels Dones, «el públic convidat són dones supervivents de violència de gènere, dones del moviment feminista valencià, usuàries de la Biblioteca de la Dona i professionals dels recursos d'atenció per a víctimes».