Estivella es plena de festa

La localitat viurà des de correfocs a una ruta guiada, balls, tallers i dinars

Taller en Estivella.

Taller en Estivella. / Levante-EMV

I.Alpuente

El cap de setmana del 9 d’octubre a Estivella trobarem diferents activitats enfocades a tots els nostres públics.

El 8 d’octubre la Comissió de Festes de l’any 2024 iniciarà el cap de setmana amb un tardeo a la Plaça Rei Jaume, que estarà seguida, a les 19:30 per l’actuació teatralitzada de “La Diabòlica de Morvedre”, una actuació plena d’emoció que estem segurs que no deixarà a ningú indiferent.

El 9 d’octubre començarem ben matí amb la caminata de “La ruta de les claus”, amb la col·laboració de l’Associació l’Albarba, que anirà seguida, a les 10:00h d’un esmorzar popular a càrrec dels Festers i l’AECC. A més, durant el matí trobarem les parades i tallers infantils organitzats per diferents associacions del poble (Càritas, Protecció Civil, Arrels, AECC i els campaners d’Estivella), que oferiran productes artesanals i més per a poder col·laborar amb ells.

A les 12:00h, els xiquets del poble estaran amenitzats amb la cercavila amb gegants que organitza Arrels amb col·laboració amb la UMCE. Al acabar, tornarem a la Plaça Rei Jaume per a gaudir de la paella i picadeta organitzada també pels Festers i, en acabar, també podrem disfrutar d’una vesprada de Bingo.

A les 18:00h, el Grup de Danses de Puçol ens oferirà les seues danses i, per a finalitzar el dia de la millora manera, tindrem xocolate i coques de la mà de les Dones d’Estivella.