L´equip de Castelló de la Ribera integrat per Marrahí, Seve i Raúl va aconseguir la seua primera victòria en la XXV Lliga Professional Bankia de Raspall - Trofeu Diputació de València al superar ahir al trinquet de Xeraco per la mínima, 25 per 20, al trio representatiu de Barxeta de Moltó, Tonet IV i Lorja.

Va ser una de les millors partides disputades en la Lliga fins al moment, un duel que va respondre a les expectatives dipositades quan entren en acció dos rests contrastats com són Marrahí i Moltó, acompanyats de quatre joves jugadors que són el futur de la modalitat. La confrontació va ser un constant intercanvi de colps, buscant el quinze, on va predominar l´atac a la defensa, com demostra el fet que tots els jocs es van aconseguir des del dau.

El resultat de 25 per 20 implica el repartiment de punts, dos per a Marrahí i els seus companys que ascendeixen fins a la tercera posició, i un punt per al trio comandat per Moltó, que es situa de forma provisional com a primer classificat al sumar quatre punts en dos partides.

El calendari de la competició es pot consultar en: http://fedpival.es/pdf/competicions/pdf_7194.pdf

Les pròximes partides de la fase de grups de la Lliga Bankia de Raspall - Diputació de València tindran lloc el divendres i el dissabte, als trinquets de Genovés i Bellreguard, respectivament. Aquestes seran les següents:

- Ian, Canari i Ricardet (Aj. Senyera) contra Montaner, Sanchis i Gabi (Aj. Almiserà)

- Sergio, Coeter II i Néstor (Aj. Genovés) contra Guadi, Brisca i Miravalles (Aj. Llosa de Ranes)