El cap de setmana pròxim es disputaran les partides corresponents a la tornada de semifinals dins del Campionat Autonòmic de Frontó Parelles - Trofeu Diputació de València. Massalfassar (Moro i Alejandro) per una banda, i Quart de Poblet (Adrián i Arcusa) han obtés avantatge en les partides d´anada. A més, els de l´Horta Nord, disputaven la seua partida com a visitants, al frontó Barón de Cheste, davant la formació local, que formen Adrián de Museros i Carlos. El resultat de 30 a 41 pareix decantar prou l´eliminatòria. Pel que fa als de Quart, no ho tenen fácil, tot i la victòria a casa per 41 a 34, que defensaran al frontó de la Pobla de Vallbona, on els locals Pasqual i Zarzo multipliquen les seus prestacions. Esta eliminatòria es resoldrà el dissabte a les 18 hores.

En les categories de segona i tercera es torn de començar aquesta ronda de semifinals, després de que hagen quedat definides així: 2ª Cat: Faura contra Almussafes B i Petrer contra Universitat d´Alacant A. Pel que respecta a la 3ª categoria, Tamborí A jugarà contra Castelló mentre que l´altra semifinal la protagonitzaran Tírig i Vistabella.

Parlant ja de la primera d´entre setmana, Meliana A posava peu i mig en la final, mentre que Beniparrell i Alfara estan disputant una semifinal molt igualada. En 2ª, Vinalesa quasi té fet disputar la final, mentre Massalfassar C també es perfila com a finalista de la categoria. La Pobla de Vallbona ja és finalista de tercera entre setmana i el seu rival eixirà de la partida entre Alfara del Patriarca i Tamborí B. El frontó de la Cooperativa d´Albal serà l´escenari de totes les finals després de l´acord al que han arribat la FPV i el consistori local.