Ahir es va disputar en el trinquet de Vilamarxant la primera de les semifinals de la Copa Diputació d´ Escala i Corda. La partida comptava amb tots els atractius amb la presència del campió individual, Soro III i el subcampió, Puchol II, acompanyats de dos mitgers molt solvents com Carlos, amb Puchol II i com a Salva, amb Soro III. Va haver-hi una bona resposta de públic a pesar de les dates caloroses i de l'oferta mundialista. El premi d'accés a la final que es jugarà el dia 15 de juliol, diumenge, a Guadassuar va ser per a la parella de Puchol i Carlos que va véncer per 60 a 45.

Dimarts que ve es jugarà en el trinquet Tio Pena de Massamagrell la segona de les semifinals de la competició que enfrontarà a la parella de Pere Roc i Tomàs II contra la de Genovés II i Nacho. Una partida sense pronòstics que animarà de manera especial les grades de l'històric recinte de l´ Horta Nord.

Trofeu el Corte Inglés

El trinquet de Torrent serà l'escenari este cap de setmana de les finals del Trofeu El Corte Inglés de Galotxa en la versió de trinquet. Un programa intens en les quatre categories que culminarà demà diumenge amb la final de la màxima divisió que enfrontarà a les formacions d'Alfara de la Baronia i Riba-roja. Hui dissabte es juguen la final de segona entre els clubs de Manises i Alfara del Patriarca. En juvenils, Riba-roja i Algimia d´ Alfara. Demà, al matí, finals de tercera amb Moixent i Caixa Popular La Pobla, de quarta entre Chilches i Onda i de quarta B entre dos formacions d'Onda, prèvia a la gran final.

Trofeu Edicom

Ja són més de cent les formacions inscrites per a la disputa del pròxim Interpobles-Edicom de Galotxa que es presentarà oficialment el dia 25 de juliol.