07 de marzo de 2020
07.03.2020
Levante-emv

Moltó compleix, però qui guanya és Pablo

Els equips dels restos de Barxeta continuen liderant i tancant la classificació de la Lliga Bankia de raspall

07.03.2020 | 04:15
Moltó compleix, però qui guanya és Pablo

La penúltima jornada de la fase regular de la Lliga Bankia de raspall va començar ahir al trinquet de Sueca amb l'enfrontament entre els dos únics equips que ja tenien clar el seu futur en la competició. Els líders i ja classificats per a semifinals, Pablo, Seve i Lorja, van fer bons els pronòstics davant els cuers i ja sense possibilitats de continuar, Moltó, Raúl i Ibiza, que van cedir pel tanteig de 30-15.

Encara que el desenllaç va ser el vaticinat per la càtedra, la partida va estar equilibrada per la més que correcta oposició de l'equip del campió individual.

El trio vencedor va jugar com sempre. Pablo va ser fonamental amb la treta i va restar pilotes de quinze. Davant, la contundència de Seve va permetre tenir la iniciativa en atac mentre que Lorja va encertar en la definició.

En els derrotats, Moltó va ser el líder que s'ha trobat a faltar en alguna partida. Ahir sí, la pilota li va eixir forta de les mans, va agafar joc i va espentar. Raúl i Ibiza també van complir, però davant estava el millor equip del campionat fins a la data.

Hui a Bellreguard i Pelayo
La competició continua hui al trinquet de Bellreguard amb una partida que pot ser decisiva. Marrahí, Roberto i Gabi han de guanyar a Ian, Canari i Ricardet o quedaran descartats i per tant quedaria definit el quadre de semifinalistes amb l'equip ja conegut de Pablo a més dels encapçalats per Vercher, Punxa i Ian.

També hui, però al trinquet Pelayo, començarà la novena jornada de la Lliga Bankia d'escala i corda. Els líders i encara invictes, Pere Roc II, Javi i Carlos, jugaran contra Marc, Jesús i Álvaro Gimeno, que aspiren a situar-se tercers en la taula.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook