El Festival Hostes continúa al Teatre del Raval de Gandia

Este dissabte actuen els grups Besarabia i Aigua desde les 19 hores a la sala del carrer Sant Ramon

El grup Besarabia

El grup Besarabia / lacasacalba

Ana Guerrer

El Festival Hostes organitzat per LaCasaCalba continua este dissabte a les 19 hores amb la segona sessió de concerts, en aquest cas dedicada al folk mediterrani. L’Hostes acollirà ara als grups valencians Aigua i Besarabia.

El duo Aigua, format pel guitarrista Joan Peiró Aznar i l’acordionista Lies Hendrix, encetaran la nit amb la presentació de «Noninó». Nascut a la Safor, el duo fusiona el flamenc i el jazz per tal d’acolorir expressions musicals valencianes. Un concert que també comptarà amb la clarinetista polonesa Lena Nowak.

Tot seguit, amb les seues interpretacions de la música balcànica i klezmer, les composicions originals i una posada en escena energètica i divertida, però també sensible, el trio Bessaràbia proposarà un recorregut pel seu darrer disc «Animal Republic», guardonat amb el Premi Carles Santos de la Música Valenciana 2021 al millor disc de fusió i mestissatge.

A més, durant l’interludi, el públic podrà gaudir del Gastroespai a càrrec del col·lectiu Ca Saforaui i visitar l’exposició fotogràfica de Ramón Santamaría, ubicada al vestíbul del Teatre, amb les instantànies capturades durant l’última edició del Festival Hostes.