Clara Andrés i Esther al Teatre del Raval de Gandia

El Festival Hostes proposa una cita imperdible amb dues veus de la cançó valenciana

La cantautora d'Oliva, Clara Andres

La cantautora d'Oliva, Clara Andres / Jordi Arques

Ana Guerrer

El Festival Hostes, un clàssic de l'hivern musical de LaCasaCalba, continua aquest dissabte 11 de febrer al Teatre del Raval de Gandia, amb els concerts de Clara Andrés i Esther, que protagonitzaran aquesta tercera sessió doble dedicada a la Cançó.

D'una banda, la cantautora d'Oliva, Clara Andrés, presentarà el seu darrer disc Capfico;n un treball musical conjunt amb Estela Tormo, construït com un diàleg entre les dues compositores i reconegut com a millor disc de cançó d’autor i millor disseny als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2022.

Tot seguit, l'artista de Vinaròs, Esther, proposarà un viatge a través de les composicions del seu primer disc Les cartes que mai vaig cremar, donant continuïtat al seu estil intimista però amb una energia renovada i molt més desenfadada.

Durant l'interludi, el públic també podrà gaudir del Gastroespai, a càrrec del col·lectiu Ca Saforaui, i visitar l'exposició del fotògraf Ramon Santamaria, que inclou les instantànies de l'última edició del Festival i que fa una menció especial a Pau Riba, amb les imatges del concert homenatge celebrat l’any passat al Teatre del Raval.

El Festival Hostes tancarà l'edició d'enguany amb una quarta sessió, el pròxim 25 de febrer, amb el concert de la cantautora asturiana Marisa Valle Roso, que desplegarà el seu estil personal caracteritzat per la fusió de ritmes electrònics amb folklore asturià.

Entrades anticipades: https://teatreravalgandia.org/entrades/