Tavernes de la Valldigna se suma la campanya de foment de la lectura en valencià als comerços

El consistori valler inicia la campanya "Espera llegint" impulsada per la Fundació Bromera

La regidora de Promoció Linguística de Tavernes en la visita a un dels comerços de la campanya

La regidora de Promoció Linguística de Tavernes en la visita a un dels comerços de la campanya / Levante-EMV

Ana Guerrer

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la regidoria de Promoció Lingüística, ha iniciat en el Dia Internacional de la Llengua Materna, celebrat el dia 21 de febrer, la campanya d'animació lectora en valencià "Espera llegint" impulsada per la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.

La iniciativa de promoció de la lectura en valencià va dirigida al xicotet comerç, al qual se li fa entrega de forma gratuïta d’un expositor, un lot de llibres en valencià, díptics informatius i punts de llibre perquè la població puga llegir un llibre en les sales d'espera o en la cua dels establiments mentre espera a ser atesa.

Així, qualsevol xicotet comerç de Tavernes que vulga participar en la campanya pot acudir a l'Ajuntament (en horari de 09 a 14 hores de dilluns a divendres, i de 15.30 a 18.30 hores els dilluns de vesprada) per a recollir el seu lot de lectura de forma gratuïta.

La regidora de Promoció Lingüística, Àngela Llinares, ha assenyalat que "estimar i cuidar el valencià des de les institucions suposa protegir i enfortir la nostra llengua. Amb esta campanya es promou la lectura en valencià i la compra de llibres, donant també suport al comerç de proximitat".