Ròtova inaugura l’exposició "Alfredo Artés. Passencia. 25 anys" en el marc dal Porrat de Sant Macià

L'Ajuntament planteja cinc mostres més en la programació d'aquest cap de setmana

Imatge de l'exposició d'Alfred Artés inaugurada a Ròtova

Imatge de l'exposició d'Alfred Artés inaugurada a Ròtova / Mar Garcia

Salva Talens Carbó

Ròtova recupera el Porrat de Sant Macià amb normalitat. El municipi, que celebra el denominat "Porrat de l'interior" aquest cap de setmana presenta una programació diversa, amb moltes possibilitats i espais.

Una de les propostes culturals del Porrat es centra en les exposicions. De fet, aquest dijous es va inaugurar l’exposició "Alfredo Artés. Passencia. 25 anys" a la Nau d’usos múltiples.

De 17 a 20 hores es podrà gaudir de l’obra del rotoví Alfredo Artés, que es caracteritza per la seua peculiaritat a l'hora de transmetre emocions mitjançant el seu art i retratar-se a ell mateix i als que el rodejaven d’una forma molt personal.

L’exposició romandrà oberta durant tot el Porrat de Sant Macià (dies 24, 25 i 26 de febrer); hi ha organitzades diverses visites guiades per entendre millor el context i les intencions de l’obra d’Alfredo Artés. 

A banda de l’exposició d’Alfredo Artés, Ròtova ha plantejat cinc exposicions més en la programació del porrat de Sant Macià.

 • Exposició fotogràfica “Mirades i memòria. Tradicions, costums i festes”. Associació Amics per la Fotografía i Associació de Jubilats i Pensionistes de Ròtova. Lloc: C/ Sant Josep.

 • Exposició d’aeromodelisme. A càrrec de l’Associació d’Aeromodelisme San Jerónimo. Lloc: Centre Parroquial. Dissabte i diumenge 11:00-13:00h. 16:00-22:00h.

 • Exposició ‘’La vida a Ròtova en el passat’’. A càrrec del grup d’envelliment actiu i saludable del Centre de Desenvolupament Rural de la Safor. Dissabte, 11:00h.

 • Exposició ‘Palau dels Comtes de Ròtova. Un projecte de projectes; i 500 anys de la Germania. Lloc: pati del palau dels Comtes de Ròtova. 

 • Exposició de motos i cotxes clàssics. A càrrec de l’Associació A càrrec de l’Associació de Motos Clàssiques la Safor-Ròtova. Lloc: C/ Lluís Vives. Dissabte, 16:00-19:00h. Diumenge, 10:00-19:00h.

Es pot consultar tota la programació del Porrat en www.rotova.es