Gandia recolza la candidatura de David Martínez Navas per als Premis de la Pau 2023 Kids Rights

El xiquet conseller de l'Infància té el Trastorn de l'Espectre Autista (TEA)

L'alcalde de Gandia amb David Martínez Navas

L'alcalde de Gandia amb David Martínez Navas / Ajuntament de Gandia

Ana Guerrer

El conseller de la Infància de Gandia, David Martínez Navas, ha presentat la seua candidatura per als Premis de la Pau 2023 "Kids Rights" i des de l'Ajuntament de Gandia s'ha mostrat tot el suport per tal d'aconseguir aquest reconeixement.

La regidora d'Infància, Liduvina Gil, s'ha mostrat molt satisfeta per aquest fet: "Estem encantats amb la presentació. Aquest és un reconeixement que es fa a tots els xiquets i xiquetes que treballen pels drets de la infància". David té el Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), però compta amb una llarga trajectòria en matèria de promoció d'oportunitats per a la infància i per donar visibilitat a l'autisme.

Navas, per la seua part, ha afegit: "Estic molt content i il·lusionat per la meua candidatura. Vull donar les gràcies als meus pares, a l'Ajuntament de Gandia i a tots els consellers per creure en mi, ja que quan se li dóna una oportunitat a l'autisme passen coses meravelloses".

Els pares de David, finalment, han conclòs: "Estem molt orgullosos i feliços per la candidatura de David. Ell és un gran lluitador i se supera diàriament trencant barreres i mites de l'autisme".

El Premi Internacional de la Pau Infantil s'atorga anualment a una persona menor d'edat que haja fet una contribució significativa a la defensa dels drets de la infància i a millorar la situació dels xiquets vulnerables com els orfes, els xiquets treballadors i els xiquets amb VIH/sida.