Tonet IV, primer semifinalista de l'Individual de raspall després de guanyar a Marrahí en Oliva

Vercher de Piles es veu obligat a retirar-se del campionat per una lesió

Tonet IV, dimarts, al Trinquet d'Oliva

Tonet IV, dimarts, al Trinquet d'Oliva / Funpival

Ana Guerrer

Tonet IV s’ha convertit este dimarts en el primer semifinalista del Campionat Individual – Trofeu President de la Generalitat en la modalitat de raspall en superar Marrahí per 25-10 en partida que ha tingut lloc al trinquet d’Oliva davant un gran nombre d’aficionats.

Ambdós pilotaris han demostrat ser grans especialistes del mà a mà i han ratllat a gran nivell, amb la qual cosa han oferit un gran espectacle que ha estat correspost per l’afició amb sonores ovacions. Tonet IV ha guanyat per mostrar-se més regular i segur en línies generals i també perquè ha arrancat prou més encertat que Marrahí, que ha desenvolupat el seu vertader rendiment a partir del tercer joc.

Amb la retirada per lesió de Vercher en el Grup A, Tonet IV ja ha completat la seua participació en la lligueta de quarts de final i amb dos victòries aconseguides no solament s’assegura la classificació, sinó també la primera posició, amb la qual cosa jugarà una semifinal contra el segon classificat del Grup B.

L’altra plaça del Grup A serà per a Marrahí o Moltó, que al matí del pròxim diumenge s’enfrontaran al trinquet de Xàbia (11.30 hores). Una partida a cara de gos en la qual la victòria suposarà la passada a la fase final.

Abans, el divendres concretament, la competició continuarà al trinquet del Genovés amb el duel entre Salelles II i Vicent (18.30 hores). En este Grup B, on també hi són Iván i Murcianet, els quatre pilotaris tenen opcions de passar en major o menor grau.