Alejandro Martínez i Marta García, millors esportistes del 2023 a la 45 Gala de l'Esport de Gandia

L'esdeveniment va tenir lloc dissabte passat al Teatre Serrano i va comptar amb la presència de 40 clubs esportius de la ciutat

Foto final de la Gala amb els esportistes premiats

Foto final de la Gala amb els esportistes premiats / Àlex Oltra

Ana Guerrer

El passat dissabte, el Teatre Serrano va acollir la 45a edició de la Gala de l'Esport de Gandia, que va comptar amb la presència de 40 clubs esportius de la ciutat.

Alejandro Martínez Chorro, pistard de la Penya Ciclista Beniopa i guanyador de l'any passat, va tornar a emportar-se el Premi al Millor Esportista Masculí. Aquest any, el jove va aconseguir la medalla de plata al quilòmetre contrarellotge del Campionat Mundial de Ciclisme a Pista celebrat a Grenchen (Suïssa).

Pel que fa a la categoria femenina, el Premi a la Millor Esportista de 2023 va ser per a Marta García López que, al llarg de l'any, ha aconseguit 7 victòries i 12 podis en diverses competicions internacionals, convertint-se, a més, en la campiona mundial de Formula 1 Academy.

Pel que fa a la resta de reconeixements, l'entrenador del Club Voleybol Gandia, David Martí Estruch, va ser el Millor Tècnic de l'Any i el Grup Motor Pacífic va ser la Millor Entitat Col·laboradora.

Finalment, l'exresponsable d'instal·lacions i activitats esportives del consistori, Toni Deusa, es va portar el Premi Damià Català, per tot el treball que ha dut a terme, tant durant els anys d'entrenador de natació, com durant les tres dècades que ha treballat per millorar el sector esportiu de la ciutat des de l'Ajuntament.