El centre històric d'Oliva acull l’exposició 'Balconades d’Altea'

La mostra s'inaugura aquest dissabte en la plaça d'Alonso

Un dels llenços que es podrà vore en Oliva

Un dels llenços que es podrà vore en Oliva / Balconades d'Altea

Miquel Font

Les Balconades d’Altea també estaran exposades a Oliva per primera vegada, del 16 de desembre de 2023 a l'11 de gener de 2024, de la mà de l'Associació Veïnal i Cultural El Palau.

L'exposició es podrà veure als carrers següents del centre històric oliver: plaça d'Alonso, Moreres, Arquitecte Pare Tosca, Tamarit, plaça de l'Església, Mare Maria Gallart, l'Església, Sant Cristòfol, les Torres, Sant Jordi, Santa Anna, Sant Miquel, la Comare i Mare de Déu del Carme.

Balconades d’Altea és una exposició a l’aire lliure de llenços creats per 57 artistes consolidats o 'amateurs', de totes les procedències i estils. La tècnica i el tema són lliures. 

El projecte va sorgir el 1997, iniciat per l'Ajuntament d'Altea, qui les convoca anualment, i des del 2009 han anat sumant-se pobles. Actualment s'exposen a Altea, l’Alfàs del Pi, Agost, Benimantell i, el 2023, per primera vegada, Oliva.

La inauguració serà este dissabte a les 11 horas des de la plaça d'Alonso. El recorregut acabarà al pati de l’Aula Maiansiana (C/ Duc d’Osuna).