Bellreguard organitza el seu Trofeu Nadal de raspall

Els cartells anuncien a una majoria de pilotaris joves

David de Xeraco és un dels jugadors que disputa el Trofeu Nadal

David de Xeraco és un dels jugadors que disputa el Trofeu Nadal / Funpival

Salva Talens Carbó

El Trinquet Municipal de Bellreguard que gestiona la empresa El Zurdo organizta el seu propi Trofeu de Nadal de raspall amb majoria de pilotaris joves que aspiren a ser figures en la pilota valenciana.

El campionat es jugará en dos jornades de semifinals i la de les finals. En primer lloc competiran jugadors de tecnificació de la Federació de Pilota Valenciana i després professionals joves amb alguna presència de pilotaris més veterans.

Aquest dissabte, 23 de desembre, a les 16.30 hores arranca el trofeu amb la primera semifinal Fedpival: Gilabert i Alejandro contra Vicent i Rafa. A continuació, semifinal professional: Ramón i Néstor & Boronat i Bossio.

El diumenge 24 a la mateixa hora juguen Sales i Cris & Marjo i Ferrando (semi Fedpival) i després Ximo i Momparler & David i Ricardet. 

El dissabte dia 30 es disputarà la final de professionals amb els guanyadors de les partides de classificació i el diumenge 31 la final Fedpival i la partida pel tercer i quart lloc també de la mateixa categoria.

En la organització del Trofeu Nadal colaboren l'Ajuntament de Bellreguard i la Federació de Pilota Valenciana.

Per una altra banda, el Trinquet Ciscar de Piles reobri aquest divendres amb dos partides de raspall de caràcter ordinari. A les 16.45 hores juguen David i Rafa G. & Joan G. i Momparler. A continuació, partida de professionals amb Ivan i Lorja & Montaner i Brisca.