Els Circuits sub18 i sub23 de raspall ja estan en marxa

Bellreguard acull les primeres partides de la competició Fundació Trinidad Alfonso

Els pilotaris sub18 que van jugar dijous a Bellreguard

Els pilotaris sub18 que van jugar dijous a Bellreguard / El Zurdo

Salva Talens Carbó

Aquest dijous han començat al Trinquet de Bellreguard els Circuits sub18 i sub23 de raspall Fundació Trinidad Alfonso. En la partida de la categoría sub18, Sales i Izan han guanyat a Chulià, Sales i Víctor en partida sabatera (25-0).

En l'enfrontament sub23, els guuanyadors han estat Gilabert i Rafa davant Carlos, peiró i Morant per 25-15.

El divendres 2 es juga a Piles a les 17:00 h Pau CPV Oliva i Aitor de Genovés contra Mario i Cris CPV La Vall. Seguidament, a Càrcer Kevin CPV Muro i José de Quatretonda es veuran les cares a Josep CPV La Llosa i Vicent de Xeraco.

La fase regular acabarà el dia 23 de febrer a Piles.

A Càrcer el divendres, a Sergi CPV Oliva, Daniel d’Alzira i Adrià CPV Oliva contra Vicent CPV Quatretonda, Raúl CPV La Vall i Carlos d’Oliva. La següent partida la disputaran l’equip de Marc de Bellreguard, Pau CPV Xeraco i Àlez Genovés contra Aimar de Quatretonda, Izan de La Vall i Ferran d’Oliva.

La fase regular es completarà el dia 29 de febrer a Bellreguard.

La UPV serà també el divendres dia 2, l’escenari de les primeres partides del circuit sub 18 femenines de raspall. Silvia CPV Borbotó, Núria de Bicorp i Carmen Juan CPV Massamagrell jugaran contra Mar de Meliana I Patricia de La Vall.

La següent partida la disputaran Irene CPV Genovés, Emma de Meliana i Marta de Massamagrell contra Laura CPV Carlet i Aroa de Moixent. 

La fase regular finalitzarà el dijous dia 7 de març en la UPV.

Tots els jugadors i totes les jugadores pertanyen al programa Rendiment que patrocina la Fundació Trinidad Alfonso i organitza la Federació de Pilota Valenciana. La presentació es va fer el trinquet Pelayo amb la presència dels 191 xics i xiques que en aquest 2024 participaran en el programa.

L'alumnat va rebre els nous equipaments per als entrenaments, competicions i diverses activitats que inclou el programa. Per quart any consecutiu, la marca "Comunitat de l'Esport" lluirà en els uniformes dels joves pilotaris.