Semifinals de la Lliga CaixaBank de raspall Pro 2 masculina i Pro 1 femenina a Bellreguard

La huitena jornada de la Lliga Pro 1 es juga a Xeraco i Oliva dilluns i dimarts

L'equip de Tavernes, de blau, juga a Bellreguard contra el de Massamagrell, de roig

L'equip de Tavernes, de blau, juga a Bellreguard contra el de Massamagrell, de roig / Fedpival

Salva Talens Carbó

La Lliga CaixaBank de raspall Pro 2 pot proclamar aquest cap de setmana als seus finalistes. David-Ricardet (El Genovés) busquen aquest divendres completar el seu bitllet després del primer triomf obtingut davant Favarero-Rafa-Verdú (Gavarda).

El dissabte, al Trinquet de Bellreguard es jugarà el segon assalt de l'altra eliminatòria, que enfronta a Joan-Gabi-Javier (Castelló) i Boronat-Ibiza (La Llosa de Ranes). Els de la Llosa van fer una espectacular remuntada amb un destacat Boronat i es van imposar per 25-15.

La competició femenina també ha arribat a les semifinals. Aquest diumenge se celebraran les dues primeres partides, també en el Trinquet de Bellreguard. La primera partida, a les 17 hores, estarà protagonitzada per Victoria-Isabel (Bonrepòs i Mirambell) i Erika-Myriam-Fanni (L'Alqueria d’Asnar-Hinojosa). A continuació, les líders de la fase regular, Ana-Júlia-Joana (Tavernes de la Valldigna), tancaran la jornada davant Irene-Anabel-Mireia (Massamagrell). 

D'altra banda, la setena jornada de la Lliga CaixaBank de raspall Pro 1 es completa aquest divendres a Piles. Iván-Seve (La Llosa de Ranes) i Moltó-Murcianet-Bossio (Barxeta) seran els protagonistes d'aquest enfrontament, en el qual el duo es mantindrà líder passe el que passe. Actualment es troben empatats a deu punts amb Salelles-Brisca (Oliva) i Vicent-Canari-Néstor (Xeraco).

Així mateix, aquest dissabte s'obrirà la següent jornada al Trinquet de la Llosa de Ranes amb la partida entre Montaner-Tonet (Genovés) i Marrahí-Lorja-Momparler (Castelló).

La huitena jornada seguirà al Trinquet de Xeraco el dilluns dia 19 amb l'enfrontament entre Barxeta (Moltó, Murcianet i Bossio) contra Oliva (Salelles II i Brisca) i al Trinquet d'Oliva dimarts dia 20 amb la Llosa (Ivan i Seve) contra Xeraco (Vicent, Canari i Néstor).