Áxel, de l'Escola Pellicer de Bellreguard, subcampió autonòmic individual de raspall

El pilotari juvenil és l'únic representant de la Safor al podi

Áxel, a la dreta, amb la medalla al coll

Áxel, a la dreta, amb la medalla al coll / El Zurdo

Salva Talens Carbó

El trinquet de Favara va acollir aquest diumenge les finals autonòmiques individuals masculines dels 42 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Un total de 19 xiquets d’11 escoles van competir pels títols de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. 

Rubén, de Beniarbeig-El Verger va obtindre la medalla d’or a la categoria juvenil, Àxel de Bellreguard la de plata i Joan de Carlet la de bronze després de guanyar a Marc d'Almassora. 

Àxel, natural de l'Alqueria de la Comtessa però integrant de l'Escola Pellicer de Bellreguard que dirigix Hugo Peris, va ser l'únic representant de la comarca de la Safor al podi.

Este mateix jugador disputarà la final provincial per equips el cap de setmana que ve al Trinquet del Genovés contra Quatretonda. El seu company serà Marc, també de l'Escola de Bellreguard.

Les finals autonòmiques van comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Club Pilota Favara, a més de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i Caixa Popular.

El pròxim diumenge el trinquet de Favara tornarà a acollir el millor raspall escolar, amb la celebració de les finals autonòmiques individuals femenines de la modalitat.