Pau del CPV Oliva i Aitor del CPV Genovés guanyen el Circuit FTA de raspall sub23

Els campions del sub18 van ser Pau del CPV La Vall i Izan del CPV La Vall

El lliurament dels trofeos després de les finals jugades a Bellreguard

El lliurament dels trofeos després de les finals jugades a Bellreguard / El Zurdo

Ana Guerrer

El trinquet Municipal de Bellreguard va acollir aquest dijous 14 les finals del Circuit Fundación Trinidad Alfonso de raspall masculí sub23 i sub18. Pau CPV Oliva i Aitor CPV Genovés van aconseguir el títol per un ampli resultat al sub23 i Pau CPV La Vall i Izan CPV La Vall van ser els campions del sub18.

Pau CPV Oliva i Aitor CPV Genovés eren els favorits per aconseguir el títol sub23 ja que al llarg de tot el campionat van ser regulars i van sumar victòria rere victòria.

La final la disputaven contra Mario i Cris del CPV La Vall i no van deixar dubtes de què es mereixien el títol després de vèncer per 25-0. L’any passat ja van guanyar el circuit sub 18.

Pel que fa a la final disputada entre el duet de La Vall i Vicent de Xeraco, Jesse de Piles i Víctor de La Vall va acabar amb un 25-10. El trio va començar sumant 10 jocs, però ràpidament els rojos van calfar motors i van girar el marcador fins que aconseguiren el triomf i el títol sub 18.

El lliurament de trofeus va estar de la mà de Cristina Mateu, alcaldessa de Bellreguard, i Elena Gómez, vicepresidenta de la Federació de Pilota Valenciana.