Piles acull les lluites pels tercers i quarts llocs del Trofeu Mancomunitat de la Safor

Les partides es juguen este divendres 3 de maig a les 17 i a les 18.30 hores

Vicent i Seve, en la semifinal de dilluns al trinquet de Xeraco

Vicent i Seve, en la semifinal de dilluns al trinquet de Xeraco / @juliocebolla / fedpival

Salva Talens Carbó

Al Trofeu Mancomunitat de la Safor encara li queda un penúltim capítol abans de les finals de diumenge a Bellreguard. Es tracta de les lluites pels tercers i quarts llocs, programades per al divendres, 3 de maig, al trinquet Ciscar de Piles. 

La jornada está programada des de les 17 hores amb l'encontre en el que Erika, Anabel i Isabel tindran en la contra Clara, Myriam i Natàlia. Estes últimes van perdre la primera semifinal de dilluns passat a Xeraco davant Irene, Júlia i Marina. Les seues rivals van ser derrotades per Ana i Amparo en la semifinal de dimarts al Trinquet d'Oliva.

En la segona confrontació de la vesprada de divendres al Trinquet Ciscar de Piles, Vicent i Seve rivalitzaran amb Montaner i Tonet IV. El rest de Xeraco i el "mitger" subcampió de la Lliga caigueren per la mínima en la primera semifinal a Xeraco a mans d'Ivan i Murcianet, mentre que els vigents campions de la Lliga tampoc van poder guanyar en la semifinal de dimarts a Oliva contra el trio de Salelles II, Canari i Raul.

Diumenge de matí, día 5 de maig, es disputaran les grans finals al Trinquet El Zurdo de Bellreguard. A les 11 hores està programada la dels xics i a les 13 hores s'anuncia la de les fémines professionals.