Estimats companys i companyes,

Vos escric estes línies per a compartir amb vosaltres la voluntat d´obrir un temps nou en este Ajuntament. Fa 4 anys ja vos vaig escriure una carta demanant-vos la vostra col·laboració i, alhora, posant-me a la vostra disposició per a tot allò que estiguera a la meua mà, i que anara en benefici d´esta administració i de la ciutadania de València.

Ara vos escric per a renovar este compromís i per a dir-vos, fermament, que com a alcalde, compte amb tots i totes vosaltres. Sé del vostre esforç diari, i també sé que el vostre és un treball no sempre reconegut com cal; però en qualsevol cas, estic plenament convençut que la ciutadania agraeix la vostra tasca. El nostre repte més immediat serà millorar la qualitat de la gestió diària, per tal d´oferir un servici cada vegada més òptim i treballar perquè la ciutadania reconega el vostre esforç. La important i imprescindible tasca que feu com a treballadors i treballadores s´ha de posar en valor i per això, una de les primeres mesures que prendré com a alcalde serà obrir de nou la porta principal d´esta casa consistorial per tal que tots i totes, amb la mateixa dignitat que qualsevol altra persona, puga entrar en este Ajuntament.

A partir d´ara, com a alcalde, vos demanaré que continueu implicant-vos en la vostra feina al servici d´esta ciutat, i que proposeu tot allò que puga millorar l´administració com a coneixedors profunds que sou d´ella. En este alcalde i el seu equip trobareu la diposició a escoltar, a dialogar i a debatre.

Rebeu una salutació ben cordial,

Joan Ribó i Canut

Alcalde de València