La Biblioteca Valenciana manté obert el termini fins al 23 d'abril per presentar els treballs al II Premi de Creació Literària dirigits a escolars de 5.º i 6.º de Primària, alumnes d'ESO i cicles formatius, així com de Batxillerat i formació de persones adultes.

Per fomentar l'interès per l'escriptura i la creació literària, la Biblioteca Valenciana convoca aquests premis amb tres modalitats i cinc guardons per cada modalitat. En concret, es tracta de les modalitats de Còmic, a la qual es podran presentar alumnes de 5º i 6º de Primària; Narrativa, dirigida a alumnes de Secundària i cicles formatius, i la modalitat de Poesia, a la qual pot presentar-se alumnat de Batxillerat i de formació de persones adultes. Els premiats rebran un lot de llibres, i la Biblioteca exposarà els seus treballs al costat dels de tots aquells participants que ho desitgin.

Aquest any el tema principal sobre el qual hauran de versar les obres presentades s'ha fet coincidir amb la declaració per part de la Unesco de l'any 2016 com a Any Internacional de l'Enteniment Mundial.