Els estudiants de la Berklee College of Music exposaran els seus millors treballs durant la «Setmana de Berklee» a la Ciutat de les Arts i les Ciències del 4 al 9 de juliol, tant en el Museu Príncep Felipe com en l'Hemisfèric.

La «Setmana de Berklee» inclou l'exposició «Berklee: Música i innovació» en el Museu, les sessions especials «Berklee on the Big Screen» en l'Hemisfèric, que es projectaran tots els dies a partir de les 22 hores, i «La Nit de Berklee», el 9 de juliol, des d'una plataforma situada sobre el llac nord de l'Hemisfèric.

Este serà el concert de graduació dels estudiants en el qual interpretaran estils musicals contemporanis des del jazz al pop, passant pel folk i el rock'n roll. A partir de hui, els visitants del Museu podran conèixer els projectes finals dels estudiants internacional de la seu valenciana de la Berklee, on els joves músics de tots els sectors de la indústria de la música (Contemporary Performance, Film Scoring, Gestió en Música i Entreteniment, i Tecnologia de la Música) presentaran les seves idees més innovadores.