L´editorial La Rosella prepara la segona edició del llibre Amor i més amor de la periodista albaidina Iolanda Ibarra, treballadora de l´extinta Canal 9. Esgotada la primera edició, amb una tirada de 1.000 exemplars, i davant la bona acollida que ha tingut el llibre, l´editorial ha decidit reeditar-lo.

La periodista continua fent presentacions de la novel·la i este divendres estarà a l´Olleria, a la Biblioteca Pública. També acudirà a la Fira del Llibre de València, el 23 d´abril, per firmar exemplars de la seua obra.

Per a l´autora està sent molt enriquidor recórrer les comarques valencianes per presentar Amor i més amor: «He sentit de nou el que és ser de poble, tenir poble, tenir comarca... he notat eixe afecte que ens lliga, eixe espai emocional que sempre ens acompanya. I també he experiment, el que jo li escoltava dir als escriptors, que quan un llibre eix de tu, deixa de ser teu...per passar a ser dels lectors. Ells l´han fet seu. Amb la seua visió enriqueixen la meua novel·la. Em retornem punts de vista en els quals jo no havia pensat. I m´aporten perspectives molts interessants».

L´òpera prima de Iolanda Ibarra narra les peripècies d´una periodista, Violeta Valiente, a la que la vida li ha canviat en molt poc temps. Sense faena i sense parella, Violeta torna a l'Albaida de la seua infantesa a buscar la complicitat de familiars i amics en una etapa personal molt turbulenta. Al poble trobarà consol, amor, sexe i una nova vida com a escriptora clandestina de relats eròtics.

L´obra retrata realitats de la vida actual i també transmet memòria. El ressort dramàtic utilitzat és clàssic: l´amor i un poquet d´humor. A l´autora li agrada reiterar que l´obra es curta, amena i fàcil de llegir. Està escrita en un valencià molt pròxim a l´oralitat.

Iolanda Ibarra va fer la primera presentació de la seua novel·la el passat novembre, al cine Odeón d´ Albaida, envoltada de més de 400 persones.