La companyia D´Click que barreja el teatre físic amb la dansa i el circ presentarà l´espectacle «L´avant-première», interpretat per Ana Castrillo i Hugo Gauthier, la direcció és de Amparo Nogués i la coreografia de Ingrid Magrinyà. L´espectacle que ara veurem a l´Off Romà de Sagunt a Escena va rebre el 2015 el Premi al Millor Espectacle de circ aragonès en el Festival de Circ Ciutat de Saragossa, i eixe mateix any va obtindre també el Premi del Públic al Millor Espectacle de Circ i altres Disciplines a la Fira Internacional de Teatre i Dansa d´Osca.

En paraules de la companyia, «L´Avant-Première» és un univers d´ensomni, poètic i entranyable a través d´una escriptura de teatre físic amb codis de dansa i de circ. Un cant al risc, al plaer, al ritme i a la música. Fet amb humor, aparent senzillesa i molta elegància, és la història d´una trobada que qualsevol voldria viure. L´espectacle comença, la sessió està a punt de començar, l´acomodador s´esforça amb el seu treball fins que de colp apareix una espectadora molt especial, i el món es deté.

La companyia D´Click, des de la seua creació l´any 2010, ha apostat per un circ en el qual diverses arts escèniques entremesclen i alimenten els seus espectacles.