El proper dijous 21 de juliol tindrà lloc el Jovestiu 2011. El concert, consolidat com un dels principals concerts de música en valencià de l'estiu, se cel·lebrarà a l'Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot a partir de les 18 hores. L'edició d'enguany comptarà amb nombroses novetats. La principal és que l'acte es perllongarà durant més de 7 hores de música ininterrompuda. A més, es comptarà amb la col·laboració de la Plataforma Sense Senyal per tal de reivindicar les emissions de TV3 al País Valencià. En aquest sentit, els Joves d'Acció anuncien que cediran tots els beneficis a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per tal de destinar-los al pagament de les multes imposades per la Generalitat per les emissions de TV3.

Els grups que participaran en l'edició d'enguany són: Sva-ters, Los Chikos de Maíz, Malnom, Obrint Pas (en acústic), Pau Alabajos i Andreu Valor. Les taquilles estaran obertes des de les 17 hores i allí es podrà col·laborar amb 10 euros, col·laboració que anirà destinada a pagar les multes imposades a ACPV.

Actuacions desinteressades

Des de Joves d'Acció han mostrat el seu agraïment especial a la participació dels grups d'aquesta quarta edició del Jovestiu, ja que gràcies a ells serà possible destinar els beneficis al pagament de les multes per les emissions de TV3. També han agraït a l'Ajuntament de Burjassot la cessió de l'espai.