El passat 1 de juny, l´Institut públic d´Educació Secundària (IES) El Cabanyal de València va commoure els assistents amb un concert ple d´alegria, en el qual van participar alumnes de diferents grups -1r, 2n, 3r d´ESO i 1r de Batxillerat-, la banda de rock Waiting Room i la Cabanyal Banda Gran Jazz del nostre centre. També hi va intervindre el Cor de Professores i Professors de l´institut, així com la participació del Cor Juvenil del Col·legi Vicente Gaos i del Cor de l´AMPA.

En este esdeveniment, els professors de música, Julian García i Vicen Tormo, van ser homenatjats pel seu treball durant tot el curs, en el qual van tindre lloc diverses activitats com ara la nostra dotzena participació en la trobada Com Sona l´ESO, o les actuacions de banda i grup de rock al col·legi Explorador Andres pel seu 25é aniversari.

El públic va romandre atent però també actiu durant tota l´actuació, aplaudint al ritme de la música mentre es tocaven cançons tan conegudes com These Boots Are Made for Walking, Que tinguem sort, Celebration, What a Feeling, Don´t Worry Be Happy.

Parker i l´himne de l´institut

Tampoc falta el blues Now´s the Time de Charlie Parker amb lletra en valencià (Ara és el Moment) i que ja és des de fa molts cursos l´himne oficios de l´IES El Cabanyal. El concert estigué dedicat a la memòria de la nostra companya de Matemàtiques Isabel Gregorio que tristament ens deixà fa poques setmanes i volem des d´ací, mares, pares, professorat i alumnat dir-li que sempre l´estimarem.