La nova temporada de Colpbol ha arrancat amb un ventall d'activitats organitzades per l'Associació Esportiva Colpbol que, des de principi de setembre, recorren la Comunitat Valenciana amb jornades informatives, congressos, esdeveniments i formacions.

La propera setmana, a més, l'Associació Esportiva Colpbol presenta un nou programa, +Colpbol, una iniciativa innovadora nascuda de la col·laboració entre la Fundación Trinidad Alfonso i l'associació. Esta unió es dóna després de l'associació aconseguira el 1r Premi Emprén Esport 2017, lligat als valors de l'esport com a referent, el que sosté la fundació que presidix Juan Roig.

+Colpbol té com a finalitat expandir els valors propis que esta modalitat esportiva fomenta entre els seus practicants: igualtat de gènere, inclusió, cooperació màxima, solidaritat, adhesió a la pràctica esportiva a través de l'activació de la seua pràctica a diferents nivells, la formació de tècnics i la dotació de recursos.

El pròxim dimarts a les 17.30 hores, el saló d'actes de l'ajuntament de Foios serà l'escenari de la presentació de la nova iniciativa. A l'acte es descriuran les cinc accions que conformen el projecte: Juga a colpbol, Foma't colpbol, Trobades de colpbol, Promoció popular i Dia de l'esport. A més, es detallaran els destinataris, els períodes d'inscripció i la presentació de l'espai web del programa.

El dimarts comença la lliga

L'acte també comptarà amb l'anunci del calendari complet de la primera ronda de la Lliga Oficial de Colpbol 2018-19 a València, Alacant i Castelló. Esta competició, integrada en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, arranca el mateix dimarts amb la Jornada Requena-Utiel 2018 amb 33 equips en competició al Poliesportiu Municipal de Requena. Cada any aglutina la participació de milers d'esportistes valencians en edat escolar.