24 de octubre de 2018
24.10.2018
Esport

«+Colpbol», una nova iniciativa esportiva

L'associació esportiva presenta un projecte amb la fundació Trinidad Alfonso el dimarts a Foios

24.10.2018 | 04:15

La nova temporada de Colpbol ha arrancat amb un ventall d'activitats organitzades per l'Associació Esportiva Colpbol que, des de principi de setembre, recorren la Comunitat Valenciana amb jornades informatives, congressos, esdeveniments i formacions.

La propera setmana, a més, l'Associació Esportiva Colpbol presenta un nou programa, +Colpbol, una iniciativa innovadora nascuda de la col·laboració entre la Fundación Trinidad Alfonso i l'associació. Esta unió es dóna després de l'associació aconseguira el 1r Premi Emprén Esport 2017, lligat als valors de l'esport com a referent, el que sosté la fundació que presidix Juan Roig.

+Colpbol té com a finalitat expandir els valors propis que esta modalitat esportiva fomenta entre els seus practicants: igualtat de gènere, inclusió, cooperació màxima, solidaritat, adhesió a la pràctica esportiva a través de l'activació de la seua pràctica a diferents nivells, la formació de tècnics i la dotació de recursos.

El pròxim dimarts a les 17.30 hores, el saló d'actes de l'ajuntament de Foios serà l'escenari de la presentació de la nova iniciativa. A l'acte es descriuran les cinc accions que conformen el projecte: Juga a colpbol, Foma't colpbol, Trobades de colpbol, Promoció popular i Dia de l'esport. A més, es detallaran els destinataris, els períodes d'inscripció i la presentació de l'espai web del programa.

El dimarts comença la lliga

L'acte també comptarà amb l'anunci del calendari complet de la primera ronda de la Lliga Oficial de Colpbol 2018-19 a València, Alacant i Castelló. Esta competició, integrada en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, arranca el mateix dimarts amb la Jornada Requena-Utiel 2018 amb 33 equips en competició al Poliesportiu Municipal de Requena. Cada any aglutina la participació de milers d'esportistes valencians en edat escolar.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Juegos online - Crucigrama