De l'11 al 15 de febrer es realitzarà en l'Oceanogràfic el curs «Biologia, recuperació i conservació de tortugues marines». Es tracta d'un curs avançat dirigit a persones interessades a augmentar els seus coneixements sobre la biologia de les tortugues marines i el procés de cura i recuperació en nuclis zoològics, així com la seua posterior reintroducció al medi marí.

Les persones que impartixen estos cursos són professionals amb àmplia experiència en els diferents àmbits de les temàtiques propostes, és a dir, persones de l'equip de l'Oceanogràfic (biòlegs i veterinaris), així com investigadors d'algunes universitats de la Comunitat Valenciana, com la Universitat de València o la Universitat Politècnica de València, o d'altres comunitats autònomes, com la Universitat de Barcelona.

Els temes que es tractaran en el present curs són molt variats, com els processos veterinaris en la recuperació de les tortugues marines, maneig de tortugues marines al medi controlat o els projectes de conservació i investigació que es realitzen actualment.

Encara queden places disponibles per a apuntar-se a esta interessant formació. Els amants de les tortugues marines que vulguen aprofundir en la seua biologia, recuperació i conservació, han d'apuntar-se a este curs. Per a això, el tràmit es pot realitzar en la pàgina web de l'Oceanogràfic: www.oceanografic.org o cridant directament al telèfon: 960470647.