El col·legi Gran Associación de València ha visitat l'aula d'Educació de la potabilitzadora d'Aguas de València en El Realón, amb posterioritat a una jornada en el centre, i amb l'objectiu d'aprendre sobre el cicle integral de l'aigua i el consum sostenible.

En primer lloc, els escolars aprengueren amb ajuda de l'app de la Doctora Margon, i d'una manera activa i participativa, totes les fases del cicle integral de l'aigua, posant l'accent en les fases més importants com són la potabilització de l'aigua, i la depuració i reutilització de les aigües.

En segon lloc, es va tractar el consum sostenible amb la finalitat de reduir el consum de plàstics, conscienciant als xiquets i xiquetes dels impactes de l'ús massiu del plàstic en la societat. Posteriorment, es va explicar també la necessitat d'un ús sostenible de l'aigua.

Finalment, els més menuts van visitar la planta potabilitzadora d'«El Realón», on tot l'explicat anteriorment ho van veure in situ i van repassar en la instal·lació el que van vore en la part més teòrica. En finalitzar el recorregut, es va fer un tast d'aigües i se'ls va regalar un obsequi.