La Fundació Oceanogràfic va organitzar diumenge passat una sessió de contacontes i un taller de plàstics reciclats en les instal·lacions del Convent Carmen de València. Les activitats es van realitzar en l'escenari social del Menudet Sunday.

En primer lloc va ser Yolanda Jover, l'autora del conte, qui va interactuar amb els prop de 40 xiquets i xiquetes que havien acudit al Convent Carmen amb els seus pares i mares.

Posteriorment, es va procedir a realitzar un taller de reciclatge amb la finalitat de transmetre el missatge del mal que l'acumulació de plàstics d'un sol ús està provocant en el planeta, principalment en els mars i oceans.

«Ona, la tiburona y la cinta mágica» es va presentar el passat 9 d'abril, en l'Oceanogràfic de València. Es tracta d'un conte que pretén conscienciar als més menuts sobre el perill que suposen les deixalles per a la flora i la fauna que habita en els mars i oceans, i sobre la importància de gestionar correctament els residus per a evitar que arriben al medi marí.

El volum compta amb il·lustracions de Quique Jover; ha sigut editat per Aimplas, Creu Roja i la Fundació Oceanogràfic; i en la seua difusió colaboren el Gremi de Llibrers de València.