Editorials, llibreries, biblioteques i professionals de l'escriptura i la il·lustració es donaran cita del 14 al 16 de febrer a la plaça del Port d'Alacant per a oferir al públic lector les últimes novetats editorials i un complet programa d'activitats, totes gratuïtes, on la literatura és la protagonista.

La Plaça ofereix, d'una banda, activitats d'animació lectora concertades amb centres educatius. En aquestes activitats, adaptades a diferents nivells des de primària fins a batxillerat, l'alumnat pot conversar amb els autors i les autores dels llibres que han llegit, assistir a recitals de poesia, participar en tallers didàctics i escoltar contacontes, entre altres coses. De vesprada i el cap de setmana de matí, s'hi organitzaran activitats lúdiques per a tots els públics.

Trobades amb autors

Dins de la programació, també s'inclouen les trobades amb autors i autores valencianes, i les signatures de llibres, on el públic lector podrà conéixer alguns dels nostres escriptors, aconseguir un exemplar dedicat o assistir a la presentació de novetats literàries. El calendari d'activitats, les entitats que hi participaran i l'horari de signatures es poden consultar a la pàgina web www.placadelllibre.com.

La setena edició de la Plaça de llibre de València, celebrada del 30 d'octubre al 3 de novembre de 2019, va comptar amb vora 10.000 participants en les més de 60 activitats oferides tant per a públic adult com familiar. Així mateix, més de 2.000 persones van participar en alguna de les 40 propostes de la primera edició de la Plaça a Castelló, que va tindre lloc del 24 al 27 d'octubre de l'any passat.