La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira i la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura han convocat la XV edició del Premi d’Experiències de Foment de la Lectura Ciutat d’Alzira amb l’objectiu de potenciar les diverses actuacions que s’estan portant a terme per a fomentar i consolidar l’hàbit lector.

El termini per a participar finalitza el 30 d’octubre i, com l’any passat, l’Ajuntament d’Alzira ofereix la possibilitat de presentar-s’hi telemàticament, adjuntant la memòria i els annexos a través del web www.alzira.es. També s’hi podrà lliurar de forma presencial, per registre d’entrada a La Clau d’Alzira (c/ Rambla, 23). Podran optar al premi totes les experiències que descriguen activitats que consciencien la població de la necessitat de llegir i que, al mateix temps, suggerisquen estratègies, jocs i activitats capaços de difondre el plaer de la lectura. De tots els treballs presentats, se seleccionarà un primer premi, dotat amb 800 euros per part de la Regidoria de Cultura d’Alzira, i un segon pre mi, que rebrà 600 euros per part de la Fundació Bromera.

Aquest premi està adreçat a totes aquelles persones que treballen en una biblioteca o en un centre educatiu o formatiu de qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana, així com a grups d’animació lectora, especialistes que ho estimen oportú i col·lectius de pares i mares, sempre que el treball presentat estiga vinculat a l’àmbit educatiu.

Paral·lelament, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira ha posat en marxa el XXII Premi d’Experiències d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira, format per tres modalitats: Educació Infantil i Primària; Secundària, i Educació Especial, EPA i Ensenyances Especialitzades. Cada una està dotada amb 800 euros de premi.