Després de diversos anys de pandèmia, el CEIP Blasco Ibáñez de Benetússer està desenvolupant un projecte interdisciplinari en el qual participa tota la comunitat educativa. El projecte, que naix des de l’àrea de Música i en el qual participa el claustre, culmina amb una representació de teatre i música en directe on s’interpretarà «El Mag d’Oz» el proper dijous dia 30 de juny a les 20:00h, en la plaça de l’Ajuntament de Benetússer i en plenes festes del poble.

Este projecte s’ha desenvolupat al llarg del curs amb la realització de diferents activitats relacionades amb el Mag d’Oz, que han sigut variades i han permés treballar amb l’alumnat tant els continguts curriculars de les diferents àrees d’una forma transversal, com la competència en comunicació oral i l’expressió corporal, expliquen des del centre.

Les famílies de l’alumnat, amb molta il·lusió de tornar a participar en la vida del centre, estan col·laborant en l’elaboració dels vestuaris i els decorats a l’escola, que s’ha bolcat en l’activitat, ja que participen des d’Infantil 3 anys fins a 6é de Primària, interpretant l’obra de L. Frank Baum, cantant, realitzant coreografies i tocant diferents obres musicals adaptades pel propi professorat de música, sent un projecte inclusiu i global. També es compta amb la col·laboració de professorat ja jubilat.

A més dels docents, famílies i alumnat, també participen les bandes juvenils tant de de la Societat Artística Cultural Unió Musical de Benetússer, com de l’Agrupació Musical Santa Cecilia de Sedaví, que porten assajant des de l’inici del curs escolar, sota la direcció de Jesús Bermejo Chicano i Enrique Andreu Muñoz.

Finalment, des de l’escola destaquen que la iniciativa, en ser innovadora en el municipi, ha tingut una gran acceptació per part de les regidories d’Educació, Cultura i Festes i s’ha inclòs en la programació de les Festes Majors del poble perquè tota la ciutadania de Benetússer puga gaudir d’este esdeveniment tan nou, necessari i enriquidor.