27 de octubre de 2016
27.10.2016

Sona la Dipu trau de gira a les bandes Meridian Response i Lígula

Els guanyadors dels concurs protagonitzaran concerts a Madrid, Barcelona, Saragossa, Màlaga, Valladolid i Múrcia amb els artistes de Miss Caffeina, Carlos Sadness y La bien querida

27.10.2016 | 04:15
Sona la Dipu trau de gira a les bandes Meridian Response i Lígula

Els guanyadors de la novena edició del Sona la Dipu, Meridian Response i Lígula, realitzaran durant els pròxims mesos de novembre, desembre i gener, la primera gira de concerts per les sales més importants d'Espanya, al costat dels artistes Miss Caffeina, Carlos Sadness i La BIen Querida.

La diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García, va assenyalar ahir que «un dels canvis més destacats en esta nova etapa del Sona la Dipu és la ferma aposta per una major difusió i promoció de les bandes valencianes, i una mostra d'açò és la gira nacional que els guanyadors van a realitzar junt a artistes de reconegut prestigi».

Radio 3 serà el mitjà oficial de la gira, a través del qual es promocionaran els diferents concerts i es difondrà la música de les bandes guanyadores.

Meridian Response ho componen Marta Domingo i Luis Martín, amb referents com Beach House o José González. Els seus temes tenen un estil dream pop, que en les seues actuacions en directe aconsegueixen els set integrants. Al novembre i desembre actuaran al costat de Miss Caffeina i La Bien Querida a Madrid, Barcelona, Zaragoza, Castelló, Màlaga i Murcia.

Lígula acompanyarà a Carlos Sadness i Miss Caffeina a Alcalá d'Henares, Valladolid, Salamanca, Granada, Almeria i Madrid, on interpretaran els seus temes de creació íntima d'estil folk–rock i americana.

Els guanyadors inicien així el seu gira de concerts que continuarà amb la seua presència en múltiples festivals i concerts, tant en la província de València com en la resta d'Espanya. Enguany, els grups del Sona la Dipu han participat per primera vegada en múltiples festivals de referència, com el Viña Rock, el Primavera Sound, l'Arenal Sound, el Festival de les Arts, el Festival Cabo de Plata, el Low Festival, el festival Get Mad, el Fuzzville o el Canet Rock, en els quals han compartit cartell amb artistes de reconegut prestigi.

Agenda de concerts

La gira per Espanya dels guanyadors del Sona la Dipu s'inicia el próxim divendres 11 de novembre amb el concert de Meridian Response al costat de La Bien Querida en la Sala Joy Eslava de Madrid.

El següent cap de setmana, Meridian Response i Miss Caffeina realitzaran concerts en tres ciutats diferents. El dijous 24 de novembre actuaran en la Sala Bikini de Barcelona. L'endemà, el divendres 25 de novembre ho faran en la Sala López de Zaragoza, i conclouran el cap de setmana amb un concert el dissabte 26 en la Sala Sants Club de Castelló.

El mes de desembre comença amb els concerts de Lígula i Carlos Sadness, els qui es desplaçaran al centre de la península. El dijous 1 de desembre actuaran en la Sala Irish d'Alcalá d'Henares. L'endemà, el divendres 2 de desembre es traslladaran fins a Valladolid per a donar un concert en la Sala Porta Caeli. I el dissabte 3 de desembre interpretaran els seus temes en la Sala Potemkin de Salamanca.

Lígula i Carlos Sadness continuaran la seua gira de concerts pel sud del país, i actuaran el divendres 9 de desembre en la sala Planta Baja de Granada, i el dissabte 10 de desembre en la Sala Madchester d'Almeria.

Meridian Response i Miss Caffeina conclouran la seu gira en el mes de desembre. El divendres 16 de desembre actuaran a Màlaga, en la Sala París 15, i el dissabte 17 de desembre oferiran el seu últim concert d'aquesta gira en la Sala REM de Múrcia.

La primera gira de concerts nacional dels guanyadors de la novena edició del Sona la Dipu finalitzarà a Madrid, en la Sala La Riviera, on Lígula i Miss Caffeina actuaran el dissabte 21 de gener a les 19:30.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine