El Cinturó Jove Fest calfa motors per a la seua tercera edició amb la publicació de la programació més ambiciosa des que obrira les seues portes per primera vegada l'any 2016. L´esdeveniment musical, que es celebrarà del 28 de juliol al 5 d´agost al Cinturó Verd d'esta localitat de l'Horta, reunirà a 19 artistes de diferents estils, des del reggae, el rap o el rock, passant per l´electrònica o el pop. Macaco, Huecco, Rayden i Els Catarres, artistes amb un marcat perfil social, seran els caps de cartell d´esta cita que ja s'ha consolidat en el calendari festiu valencià amb una forta presència de grups de la nostra terra.

Atupa, Auxili, Frida, La Fúmiga, El Tio La Careta o Siberian seran els encarregats de representar la música feta a casa nostra. A ells s´unirà el pop-folk d´Els Catarres o el reggaeton combatiu de Tremenda Jauría.

Completen el cartell Skapa, Indian, Iseo & Dodosound, Señor Wilson, el metal de Vórtex i el rap de Machete en la Boca. També hi haurà temps per retre tribut a dues bandes mítiques del panorama estatal i internacional. Lo Mejor del Último repassarà els millors temes de la coneguda banda El Último de la Fila, mentre que Foo Fiction cantarà les cançons més emblemàtiques dels nord-americans Foo Fighters.

Segons expliquen des de l'Ajuntament d'Aldaia, «hem elaborat el cartell amb la intenció d'abastar la major part d'estils possibles, i oferir als veïns i veïnes d'Aldaia, i a tots els visitants d'arreu del territori valencià, un ventall de músics i grup d'un nivell molt alt, i amb forta presència de la música en valencià i a casa nostra.

En unes setmanes es confirmaran les dates i els horaris de les actuacions dins de la programació de les Festes Majors d´Aldaia. El Cinturó Verd de la localitat de l´Horta tornarà a ser testimoni d´esta reunió musical que va començar la seua trajectòria en 2016.